Hlavní obsah

Radulov má požehnání k návratu do NHL, už ve čtvrtek má nastoupit

Už tento čtvrtek se má fanouškům hokejistů Nashville Predators naskytnout pohled, ve který už věřil málokdo. Dres jejich týmu totiž znovu oblékne ruský bouřlivák Alexandr Radulov, jenž se přitom před čtyřmi lety s Nashvillem krutě rozkmotřil. Čas však rány zahojil a hráč, jenž nechtěl předčasně končit sezónu, a klub, jemuž se taková posila náramně hodí, znovu našli společnou řeč.

Foto: www.khl.ru

Hokejový útočník Ufy Alexander Radulov

Článek

"Podle posledních zpráv nasedl do letadla a někdy během úterý by měl být ve Spojených státech," prohlásil trenér Predátorů Barry Trotz, který už začíná být optimističtější co se týče jeho nové posily v týmu. Ještě nedávno totiž prohlásil, že zprávám o návratu Radulova uvěří až ve chvíli, kdy mu osobně pohlédne do očí.

"Neočekávám, že by hrál už úterní zápas proti Edmontonu, ale rád bych jej nasadil do utkání s Pittsburghem tento čtvrtek. Pokud všechno klapne," plánuje si nyní Trotz.

Pětadvacetiletý Radulov hrál za Nashville v letech 2006-08, ale po poslední sezóně se i navzdory platnému kontraktu rozhodl vrátit do Ruska a hrál za tým Salavat Julajev Ufa. Jeden z nejlepších týmůKHL však letos překvapivě neprošel už přes první kolo play off a Radulov se tak rozhodl "dokončit  svou práci v Nashvillu".

Útočník s agresivním stylem hry a výbušnou povahou patří mezi nejlepší hráče mimo NHL a očekávání fanoušků v Nashvillu budou z jeho návratu veliká. "Každý víme, jak dobrý hráč to je a co dokáže s pukem. Přidá do naší hry jiný element," řekl  kapitán Predators Shea Weber.

Reklama

Související témata: