Hlavní obsah

VIDEO: Tři sekundy zápasu a šestka divochů se bije. I tohle může být NHL

Praha

Nevšední vstup do utkání, který určitě nenudil. Po třech sekundách klání v NHL mezi Rangers a Jersey se strhly bitky. A to hned v trojím provedení. Vhozené buly, spárované dvojičky a pěsti začaly létat vzduchem.

Bitka mezi hráči New Yorku Rangers a New Jersey Devils

 
Článek

Takto vypadal po třech sekundách zápasu záznam o utkání: Cam Janssen -  5 minut (NJD, bitka), Mike Rupp - 5 minut (NYR, bitka), Eric Boulton - 5 minut (NJD, bitka), Bryce Salvador - 10 minut (NJD, osobní trest), Stu Bickel - 5 minut (NYR, bitka), Ryan Carter - 5 minut (NJD, bitka) a Brandon Prust - 5 minut (NYR, bitka). Po této sedmičce hříšníků se do konce zápasu na trestné lavici ukázalo dalších osm hráčů. Ti to stihli za téměř šedesát minut. Předchozí sedmička divochů za tři sekundy.

Že nešlo o náhodu, bylo zjevné. Začátek klání obstarali hráči, kteří vévodí klubovým statistikám v počtu trestných minut. Potrestaná sedmička si u rozhodčích vysloužila v této sezóně už 673 trestných minut.

Úvod zápasu byl vůbec výživný. Po 71 sekundách padl první gól utkání. Kdo stál ještě frontu na párek, měl tento večer tedy velký pech. Nakonec NY Rangers v pondělí porazili New Jersey Devils 4:2.

Reklama