Hlavní obsah

VIDEO: Medvědí gang z Bostonu s Krejčím a Chárou se ocitl v sitkomu

Praha

Hokejový klub z Bostonu se chce přiblížit fanouškům, a tak jim nabízí zábavu. A ne jen při zápasech NHL. Po světě už koluje propagační video, kde hráči prožívají scénky s medvědem, který je maskotem klubu. To jako upoutávka na sitkom, kde se představí i český útočník David Krejčí a také slovenský obr Zdeno Chára.

Boston Bruins the bear

 
Článek

Právě Chára se ukázal při scénce, kde smutně hledí na medvěda a přitom drží v ruce svůj dres, který se mu při praní zmenšil do panenkovské velikosti.

K němu se postupně přidávají další spoluhráči, ale také trenér Cladue Julien, to vše na motivy seriálu z osmdesátých let - The Bear and the Gang. Nyní má jít především o parodii, která má hlavně fanoušky pobavit.

V hlavní roli medvěd, který žije v podzemním doupěti, a hráči Bostonu s ním zažívají různé historky. Hraní si s ovladačem od televize, hra na saxofon a harmoniku, fénování vlasů před zrcadlem, stavění pyramidy z karet, čelenka na hlavě jako vzpomínka na film Karate Kid, bezpečností brýle a chemický pokus se sopkou. I v takových pózách se hráči Bostonu Bruins představili před kamerou.

Reklama