Hlavní obsah

VIDEO: Crosby, Beckham, seriálová čarodějka... Celebrity na hokeji v LA

Los Angeles

Los Angeles je vzhledem k sídlu hollywoodských filmových studií město s největší koncentrací celebrit na světě. A když oblíbeným basketbalistům Lakers skončila sezóna už před dvěma týdny, sportem číslo jedna je v "městě andělů" nyní hokej. Není proto divu, že na první domácí zápas místních Kings ve finále dorazila řada hvězd i mimosportovního světa.

Celebrity na NHL v LA

 
Článek
Fotogalerie

Hokejisté Los Angeles Kings jsou senzací letošního play off NHL, což potvrzují i ve finále Stanleyova poháru. V sérii proti New Jersey vyhráli oba zápasy na ledě soupeře a v pondělí večer se poprvé představili doma. Úvodní buly zápasu vhodil legendární Wayne Gretzky, jenž před 19 lety dovedl Kings jako hráč do finále naposledy, a přinesl klubu štěstí i tentokrát. Kings vyhráli třetí zápas 4:0 a jsou jen krok od premiérového zisku slavného poháru.

Radost z toho určitě měli i jejich slavní fanoušci. Třetí zápas si nenechali ujít například televizní hvězda Pat Sajak, pohledná herečka Alyssa Milano známá například i z u nás známého seriálu Čarodějky, rapper LL Cool J, nebo herec Matthew Perry - představitel Chandlera ze světově oblíbeného seriálu Přátelé.

V hledišti nechyběly ani osobnosti sportovního světa. Jeden z nejznámějších sportovních komentátorů Al Michaels, anglický fotbalista David Beckham, solidárně tým podporuje i basketbalista Lakers Kobe Bryant. Mezi diváky v lóži se objevil i hvězdný hokejový útočník Sidney Crosby, jehož Pittsburghu skončila sezóna už v prvním kole play off.

Reklama