Hlavní obsah

Milan Michálek po problémech s kolenem znovu hraje. Operace mě ale asi nemine, tuší

Kvůli problémům s kolenem skoro celý měsíc absentoval, vynechal deset utkání. Proti Torontu se už ale český hokejový útočník Milan Michálek vrátil do sestavy Ottawy a hned zaznamenal asistenci, v této sezóně už sedmou. Senators přesto nakonec prohráli 4:5. "Až v poslední třetině jsme se konečně nadechli, přehrávali je, ale nakonec jsme to bohužel ani nedostali do prodloužení. Důležité však je, že jsme bojovali," glosoval zápas 28letý rodák z Jindřichova Hradce.

Foto: Profimedia.cz

Křídelní útočník Milan Michálek v dresu Senátorů z Ottawy.

Článek

Jedna asistence, jak jste s tím spokojen?

Bylo to celkem dobré. Nehrál jsem přes tři týdny, takže jsem byl mile překvapený, že mi to šlo. Doufám, že to půjde ještě nahoru.

V jakém stavu je teď vaše koleno?

Je to špatné, dostal jsem nějaké injekce. Musel jsem rehabilitovat, ale teď již to snad bude dobré. Cítím se fajn a doufám, že to vydrží. Po sezóně půjdu ale asi na operaci. Uvidíme.

Jak je pravděpodobná tato operace?

Doufám, že dohraji sezónu, ale po ní mě asi zákrok nemine. Po sezóně se bude muset koleno vyčistit. Mám s ním problémy už od začátku kariéry v NHL, absolvoval jsem již několik operací.

Vzpomínáte ještě, jak jste si užil výluku v NHL?

Bylo to prima. Doma v Českých Budějovicích, kde jsem začal hrát hokej, mohli rodiče i kamarádi vidět každý zápas. Zahrál jsem si s Vaškem Prospalem, Martinem Hanzalem, odehráli jsme dobré zápasy. Sledoval jsem také, jak si kluci vedli v play off.

Kuriózní je, že jste zahajoval letošní sezónu brankou ve Winnipegu. Minulý rok jste vstřelil také první branku Senátorů v sezóně. Je to tradice?

Byl to vydařený start, ale pak to již nebylo tak dobré a zranil jsem se. Doufám, že se to teď obrátí a to štěstí mně půjde trochu naproti.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články