Hlavní obsah

Frolík vezme Stanleyův pohár na kladenský zámek

Kladno

Hokejový útočník Michael Frolík, jenž se v úterý 6. srpna dočká jakožto člen vítězného týmu ve Stanley Cupu možnosti strávit den s cennou trofejí, plánuje vzít pohár do zahrady kladenského zámku. Příležitost vidět trofej na vlastní oči budou mít fanoušci rovněž o den později ve Vlašimi - do rodného města ho přiveze ukázat obránce Chicaga Michal Rozsíval.

Foto: Fred Greenslade, Reuters

Také čeští fanoušci mohou letos zvednout nad hlavu Stanley Cup.

Článek

Do Kladna se Stanleyův pohár vrátí po dvou letech. Tehdy ho s Bostonem vyhráli Tomáš Kaberle a David Krejčí. Program na zámku odstartuje ve 14:00 a vedle fotografie s pohárem bude možné získat Frolíkův podpis.

Poté se Frolík se Stanley Cupem podle původních plánů přesune do svého bydliště, nedalekých Kamenných Žehrovic. V tamním Dělnickém domě načne program koncert skupiny The Beatles Revival, od 17 do 19 hodin je pak naplánována další autogramiáda a focení.

Rovněž Rozsíval se o radost ze zisku trofeje a její přítomnosti v Čechách podělí s veřejností. Setkání s fanoušky začne v zámeckém parku ve Vlašimi ve středu 7. srpna od 19 hodin. Orámují ho vystoupení Michala Davida a skupiny Keks.

Po návštěvě v Česku se Stanleyův pohár přesune na Slovensko, neboť členy vítězných Blackhawks byli rovněž Marián Hossa a Michal Handzuš. Na půdě bývalých federálních partnerů bude Stanleyův pohár 9. a 10. srpna.

"Ještě v Chicagu jsme se bavili, že bychom to mohli dát dohromady a vidět se všichni. To se už nemusí opakovat. Budeme si volat, když budou chtít, tak si myslím, že přijedeme," uvedl před časem Frolík, který byl krátce po úspěšném tažení bitvami play off vyměněn do Winnipegu.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články