Hlavní obsah

Jágr změnil stravu a zhubl. Ale s tím je teď konec. Vyrůstal jsem přeci na prejtu a jitrnicích, říká

Před začátkem angažmá v New Jersey Devils si Jaromír Jágr zaexperimentoval se svými stravovacími návyky. Díky tomu dokázal zhubnout několik kilogramů. Se svojí dietou se podělil s fanoušky na facebooku, zároveň ale dodal, že experiment končí a vrací se ke svým oblíbeným pochoutkám.

Foto: Michal Doležal, ČTK

Jaromír Jágr v obležení novinářů.

Článek

„Zjistil jsem, že změna stravy funguje. Kdo chce zhubnout pět šest kilo během chvíle, stačí trochu změnit stravu," radil jedenačtyřicetiletý hokejový veterán svým příznivcům.

Jak vypadal upravený jídelníček slavné „68"? „Víc salátů, rýže, ryb, málo masa a sladkého," prozradil Jágr. U nové stravy ale vydržel asi jen měsíc. S omezením masa a cukrovinek je podle jeho slov nyní konec.

„Já s tím končím. Přeci jenom jsem kluk ze statku, který vyrůstal na masu, prejtu a jitrnicích," netajil se zálibou v mastných produktech.

Kladenský odchovanec se momentálně připravuje na svoji možná poslední sezónu v zámořské NHL a doufá, že na sklonku kariéry v novém angažmá uspěje. „Udělám maximum, abych byl co nejlíp připravený. Možná to bude moje poslední sezóna. Takže chci, aby byla jedna z nejlepších," řekl dříve Jágr.

Reklama

Související témata: