Hlavní obsah

Vlastencem rozhodl o výhře Rangers. Je mi z toho blbě od žaludku, hlesl Letestu

Columbus/Praha

Ten moment snad nemohl lépe vystihnout situaci, ve které se hokejisté Columbusu aktuálně nacházejí. Svěřenci Todda Richardse v posledních pěti zápasech nezískali ani bod, naposledy ve čtvrtek na vlastním ledě podlehli New Yorku Rangers 2:4. Vítězný gól Jezdců vstřelil útočník Blue Jackets Mark Letestu, když nešťastně překonal vlastního gólmana Bobrovského.

Foto: Gene J. Puskar, ČTK/AP

Útočník Columbusu Mark Letestu.

Článek

„Je mi z toho blbě od žaludku," okomentoval inkriminovaný moment  Letestu, který se před vlastní brankou snažil odehrát puk do bezpečí, místo toho jej ale zametl za Bobrovského záda. Branka byla připsána Carlu Hagelinovi, který se kotouče dotkl jako poslední hráč Rangers.

Kouč Richards zástupci kapitána nic nevyčítal, jinak byl ale na pozápasové tiskové konferenci pořádně vytočený. „Ještě než se začnete na něco ptát, tak chci říct, že to od nás byl trapný hokej. Trapný hokej! Dostali jsme přesně to, co jsme si zasloužili," řekl přítomným novinářům a pochválil jen Bobrovského.

S jeho slovy souhlasil i útočník Brandon Dubinsky. „Můžeme děkovat Bohu, že jsme ho (Bobrovského) měli," uvedl na adresu gólmana, který si připsal třicet úspěšných zákroků. „Nebýt jeho, po druhé třetině to taky klidně mohlo být už 1:10. Musíme vyvinout víc energie a snahy. Nechápu, proč tyto atributy nemáme. Je to trapné pro nás, fanoušky i celý klub."

Reklama