Hlavní obsah

Rána pro Jezdce. Kapitán Callahan bude kvůli zranění kolena chybět minimálně měsíc

New York

Hodně ponurou náladu měli po úterním utkání zámořské NHL fanoušci New Yorku Rangers. Jejich tým nezvládl třetí domácí zápas v řadě, když tentokrát podlehl Nashvillu 1:4. Navíc ztratil svého kapitána Ryana Callahana, jenž si v průběhu první třetiny vymknul levé koleno a v sestavě celku z Manhattanu bude chybět čtyři až šest týdnů.

Foto: Anthony Gruppuso, Reuters

Obránce Winnipegu Jacob Trouba se snaží zastavit útočníka New Yorku Rangers Ryana Callahana.

Článek

Callahan se zranil v 10. minutě při souboji s obráncem Predátorů Victorem Bartleym. Osmadvacetiletý křídelník odjel s bolestivou grimasou v obličeji na střídačku a do hry už nezasáhl.

Rodák z Rochesteru nastoupil v probíhajícím ročníku NHL k čtyřiadvaceti duelům, v nichž zaznamenal sedm branek a šest přihrávek. Callahana provázejí v této sezóně zdravotní problémy. V létě podstoupil operaci ramena, na konci října pak vynechal sedm střetnutí kvůli zlomenému palci.

Callahan doplnil na marodce obránce Marca Staala, jenž laboruje s otřesem mozku. Jezdci si připsali v Madison Square Garden třetí porážku za sebou a v tabulce Východní konference jim patří deváté místo. Na osmou Carolinu ztrácejí bod.

Reklama

Související témata: