Hlavní obsah

VIDEO: Brr, tady je zima jak na Sibiři, klepal se Jágr před tréninkem na luxusním Yankee Stadium

New York

Hokejoví Ďáblové z New Jersey si v neděli užijí velký svátek v podobě zápasu pod širým nebem ve slavné baseballové aréně Yankee Stadium, kde se utkají s velkými rivaly z New Yorku Rangers. Devils si vyzkoušeli led na obřím stadiónu už při sobotním tréninku, před nímž se jejich hlavní hvězda Jaromír Jágr podělila se svými fanoušky o první dojmy přímo z místa dějiště očekávaného duelu.

Jágr před tréninkem na Yankee Stadium.

 
Článek

„Tak tady budeme zítra hrát. Je tady hrozná zima, jak na Sibiři," stěžoval si při pořizování videa pro své facebookové stránky Jágr. A z jeho úst je třeba brát tohle přirovnání vážně, protože slavná 68 strávila tři roky hokejového života v sibiřském Omsku.

Zimou ale tentokrát trpěl možná také proto, že se venku procházel jen v pantoflích a bez ponožek.

Kladenský odchovanec  si s obdivem prohlížel strmé tribuny Yankee Stadium a také ledovou plochu, která se právě připravovala pro trénink. „Tak sem se vejde padesát tisíc diváků," žasl, zároveň ale pošilhával po dětském kluzišti, které bylo postaveno vedle ledové plochy pro zápas.

„Tady máme led pro děti. Tady by se mi dařilo, to bych dominoval," zasnil se. „Nemusel bych moc bruslit. Používal bych své tělo, celých 115 kilo," připomněl své mohutné fyzické parametry, díky nimž stále patří ve slavné NHL mezi respektované hvězdy.

V týmu Devils je Jágr bezkonkurenčně nejproduktivnějším hráčem. V noci z pátku na sobotu přispěl dvěma body k výhře nad Washingtonem a podobný kousek by jistě rád zopakoval i v neděli proti dalšímu svému bývalému týmu, New Yorku Rangers. Případná výhra by Ďábly posunula zase o krůček blíže vysněnému play off, na které momentálně ztrácí jediný bod.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články