Hlavní obsah

Nemusíš se bát udělat chybu, protože tě tady trenéři stejně nenajdou, smál se Jágr šatně Yankees

New York

Velký dojem udělalo na Jaromíra Jágra zázemí baseballového stadionu New York Yankees, na němž dnes s hokejisty New Jersey sehraje zápas pod širým nebem proti New York Rangers. Při vstupu do obrovské šatny hráčů nejbohatšího klubu zámořské soutěže MLB prohlásil, že asi bude potřebovat GPS navigaci. A z legrace si nechal poradit cestu ke svému místu od jednoho ze spoluhráčů.

Jágr předvádí obrovskou šatnu baseballistů Yankees.

 
Článek

„Něco takového jsem nikdy neviděl. Je obrovská, řekl bych tak sto na třicet metrů,“ řekl Jágr o kabině Yankees. „Je to hrozně velké. Tady člověk neví, kdo sedí proti němu. Pro trenéry to bude těžké udělat tu poradu. A když člověk udělá chybu, tak tě nejspíš během patnácti minut v přestávce mez třetinami prostě nenajdou. To je výhoda,“ žertoval český útočník na webu NHL.

Útroby moderního Yankee Stadium otevřeného v roce 2009, jehož výstavba stála přes 1,5 miliardy dolarů, natočil a předvedl fanouškům na svém facebookovém profilu.

„Je to něco neskutečného, jak je to obrovský. Jsou tu různé místnosti pro trenéry, podle mě jich je tak deset. Tady má snad i každý uklízeč svoji kancelář,“ konstatoval Jágr.

„Budeme hrát na mimořádném místě. A to jsem z Česka, kde baseball není moc populární. Dokážu si představit, co to znamená pro kluky, kteří milují baseball,“ uvedl před zápasem, který bude v ochozech sledovat 50 tisíc diváků.

Reklama

Související témata: