Hlavní obsah

Buffalo - Carolina 3:2NHL se po olympiádě znovu rozběhla. K výhře Buffala pomohl dvěma asistencemi brankář

Buffalo

Zámořská hokejová NHL se po olympijské pauze znovu rozběhla. V noci z úterý na středu byl na programu jediný zápas, v němž Buffalo doma porazilo Carolinu 3:2. Hrdinou vítězného týmu se stal vedle brankáře Ryana Millera také autor dvou branek Christian Erhoff, jenž rozhodl zápas necelých 44 sekund před koncem.

Foto: Timothy T. Ludwig, Reuters

Obránce Buffala Christian Ehrhoff se raduje z gólu proti Carolině.

Článek

„Mám dojem, že v hledišti byl kouč německého národního týmu, a tak nejspíš chtěl na ledě předvést co nejlepší výkon, což se mu také podařilo. Zahrál velmi dobře," chválil svého svěřence trenér Buffala Ted Nolan, jenž na olympiádě vedl tým Lotyšska.

Mějte informace ze sportu vždy po ruce! Stáhněte si do telefonu aplikaci Sport.cz na Google Play a AppStore.

První hvězdou utkání byl ale vyhlášen brankář Ryan Miller. Pochytal šestatřicet z osmatřiceti střel a navíc si připsal u obou Erhoffových gólů asistenci. Jeho skvělé představení přišlo krátce poté, co generální manažer Sabres Tim Murray mluvil o možnosti výměny gólmana před uzávěrkou přestupů.

„Nechystám se tady nic ukončovat, protože se možná některé věci ještě můžou změnit. Kolem uzávěrky přestupů přijdou změny a já budu možná jejich součástí. Bude složité sladit dohromady to, co se vedení chystá udělat, co může udělat a co já mohu dělat dál se svojí kariérou," komentoval situaci Miller.

Výsledek NHL
Buffalo - Carolina 3:2
Branky: 26., 60. Erhoff, 53. Ennis - 37. E. Staal, 57. Sjomin

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články