Hlavní obsah

Slováka Tatara knokautoval kolenem rozhodčí! Otřesená opora Detroitu zápas nedohrála

Detroit

Hokejistům Detroitu se přípravný zápas proti Pittsburgu zrovna moc nepovedl. Red Wings nedali ani jeden gól, prohráli 0:2 a jeden z jejich útočníků Tomáš Tatar byl navíc u mantinelu knokautován velmi kuriózním způsobem.

Foto: Paul Sancya, ČTK/AP

Švédský útočník Detroitu Niklas Kronwall (vlevo) a kondiční trenér Piet Van Zant pomáhají Tomáši Tatarovi na střídačku v utkání s Pittsburghem.

Článek

K zemi ho poslal kolenem zkušený čárový rozhodčí Derek Amell. Ani ostřílený arbitr, který se v lize pohybuje už sedmnáct sezón a rozhodoval v nejslavnější soutěži už přes tisíc zápasů, dost možná něco takového v kariéře ještě nezažil.

Ale pochopitelně, že byl v celém incidentu zcela nevinně. Tatar totiž inkasoval krosček od pittsburského Blaka Comeaua, slovenský forvard letěl po hlavě k mantinelu, sudí ve snaze se mu vyhnout nadskočil, jenže nešťastně trefil vytrčeným kolenem útočníka do hlavy.

Viditelně otřesený Tatar potřeboval pomoc, aby se zvedl z ledu a odešel do kabin. Do hry sice už nezasáhl, ale nepříjemná srážka by neměla mít žádné následky.

„Dostal pořádnou ránu. Ale bude v pořádku. Říkal, že to bylo horší než UFC (ultimátní zápasy Ultimate Fighting Championship)," prozradil kouč Detroitu Mike Babcock.

Reklama

Související témata: