Hlavní obsah

VIDEO: Drsného Ovečkina obletuje v klipu roztoužená zpěvačka

Jaromír Jágr už má za sebou reklamu na žvýkačky, kuřata, nebo sázkovou kancelář. Aby se spřáhl s některou hvězdou pop music, to tu ale ještě nebylo. Předběhl ho hokejový carevič Alexander Ovečkin, který statuje v písničce ruské zpěvačky, jež si říká Katya Lel.

Alexandr Ovečkin a zpěvačka Katya Lel v klipu.

 
Článek

Ale pozor, není to Ovečkinův debut v šoubyznysu, už před dvěma lety se objevil ve videoklipu Šampión, které vyprodukoval ruský hiphoper Saša Bělyj a útočník Washingtonu si v černém nátělníku i zarapoval... Ani pro rodačku z Nalčiku není Ovečkin prvním hokejistou, s nímž natočila video. Před deseti lety jí byl partnerem Pavel Bure, s nímž si tklivě telefonovala v budce.

„Jsme s Káťou nějakou dobu přátelé. Líbila se mi písnička i nápad na video, takže jsem souhlasil s natáčením," vykládal Ovečkin, ale otázky na to, kdo je vlastně po tenistce Marii Kirilenkové jeho současnou přítelkyní, rychle odpálkoval.

Rozpačité ohlasy

Obsah videa není nijak komplikovaný. Rozdováděná umělkyně Ovečkinovi sděluje, že ho miluje a hokejovou superstar při tom ohmatává, olizuje, okusuje. Kdo ví, co má za lubem... Saša ale drží jako skála, na tváři neměnný drsný výraz, až se na chvíli zdá, že odbarvená čtyřicátnice laškuje s figurínou, nebo snad s reklamním bannerem.

V závěru pak přijde řada i na imitaci hokeje, interpretka se vyprsí před brankou, Ovečkin navlékne výstroj a na moment to vypadá, že lkaní vášnivé nešťastnice ukončí ranou pukem. Což se sice nestane, ale dílko se přesto blíží do finiše. Ovečkin tedy na závěr zamručí, že zpěvačku taktéž miluje, chystá se polibek, obraz se však náhle rozmlží. Je tu ovšem ještě krátký dovětek, kdy Alex ukáže chrup, v němž mu chybí horní jednička a oba účinkující se zasmějí...

První ohlasy na Ovečkinovu účast v projektu jsou víc než rozpačité. Většina z nich považuje video za nechtěnou parodii. Deník USA Today označil klip za bizarní, ale fanoušci soudí, že může být v mnoha ohledech i zábavný. Tak posuďte sami.

Reklama