Hlavní obsah

Jak potěšit malého hokejového fanouška? Někdy stačí ťuknutí pěstí

Obrovskou radost udělali hokejisté Bostonu jednomu ze svých nejmladších fanoušků před zápasem NHL s Floridou, který Bruins sehráli ve středu po půlnoci středoevropského času. A stačilo k tomu málo - po rozbruslení si s mrňousem ťuknout na pozdrav pěstí.

Malý fanoušek Bostonu si ťuká s hráči

 
Článek

Hošík měl to štěstí, že mohl sedět hned u vrátek, kterými se jeho oblíbenci vraceli z rozbruslení do šatny. Jako první ho šťouchnutím potěšil Campbell a chlapeček oblečený do kšiltovky a mikiny Bostonu byl štěstím bez sebe. Možná ho ručka i trochu zabolela, tak s ní několikrát zatřásl.

Hned ale svou pěstičku znovu nastavil, aby se pozdravil s dalšími hráči Medvědů. Následovali další hokejisté - Griffith, hvězdný Bergeron, Fraser, Trotman, Hamilton, Paille, který chlapce pohladil po hlavě, a pak už následovala další star Lucic. Pěst malého fanouška neignorovali ani Smith, Eriksson, Kelly a Joe Morrow, k němž hošík asi vzhlíží nejvíce, protože se za obráncem i otočil.

Radost musel mít chlapec i po zápase, Boston nad Floridou zvítězil 2:1 v prodloužení. Vítěznou branku vstřelil Brad Marchand.

Reklama

Související témata: