Hlavní obsah

Tohle není nic pro tebe! Rodiče během utkání NHL radši zakrývali své dceři oči

Arizona

Pěstní souboje k hokeji patří a spousta fanoušků je má navíc v oblibě. V utkání zámořské NHL mezi Arizonou a Dallasem si v tomto ohledu přišli na své. Už po šesti vteřinách hry si to rozdali Martin Hanzal s Jamiem Bennem, za další čtyři minuty je napodobili Kyle Chipchura s Brendenem Dillonem. Tato bitka ale zůstala jedné z mladých fanynek Kojotů zapovězena...

Foto: David Kadlubowski, ČTK/AP

Brenden Dillon z Dallasu (v bílém) během pěstního souboje s Kylem Chipchurou z Arizony.

Článek

Na zápas si vyrazil i manželský pár a vzal s sebou rovněž svou dceru. Všichni oděni do dresů Arizony. Pěstmi se ohánějící Chipchura s Dillonem se rvali přímo před jejich zraky, trio fanoušků mělo potyčku z první divácké řady jako na talíři. Jenže holčička z toho nakonec nic neměla.

Rodiče totiž usoudili, že sledovat dva dospělé chlapy, kteří se při hokejovém zápase snaží navzájem udeřit do obličeje, není výchovné. Nejprve tedy začala své dceři zakrývat oči maminka, po pár vteřinách se přidal i tatínek.

Zbytek duelu už žádné šarvátky nepřinesl, a tak si ho mohla vychutnat i mladá blondýnka. Její oblíbenci ji ale moc nepotěšili, s Dallasem nakonec prohráli 3:4.

Reklama

Související témata: