Hlavní obsah

Bláznivý rozstřel! Gólman inkasoval, když si fotil selfie

Hokejová NHL má za sebou dovednostní soutěže, které předcházejí Utkání hvězd. Také tentokrát fanoušky zaujala disciplína kreativních nájezdů, jejichž hlavním účelem je pobavení sledujících. Už první střelecký pokus napověděl, že i v Columbusu se bude jednat o bláznivou podívanou.

Foto: Russell Labounty, Reuters

Brian Elliott při dovednostních soutěžích chytal také s páskou na očích.

Článek
Fotogalerie

Zatímco ruský útočník Vladimir Tarasenko najížděl na svého týmového kolegu ze St. Louis Briana Elliotta, gólman se vůbec nevěnoval chytání, místo toho vytáhl telefon a pořídil si „selfie" fotografii, kterou následně zveřejnil na Twitteru.

Z Čechů bavil přítomné diváky Jakub Voráček, jenž v kreativním rozstřelu ukázal například zakončení s holí mezi nohama. Návštěvníky exhibice však nejvíce zaujal, když parodoval nájezd hráče Columbusu Ryana Johansena. Domácí hokejista využil při svém nájezdu pomoc malého fanouška, jehož nechal zakončit místo sebe. Voráček jej originálním způsobem napodobil, když také zavezl kotouč do útočného pásma, ale následně dojel pro Johnnyho Gaudreaua z Calgary a jako malého žáčka jej dovedl až k úspěšnému vyslání puku do brány.

Podívejte se na celý záznam nájezdů

Reklama