Hlavní obsah

Pavelec nechytá, ale v zámoří zaujal. Jeho masku zdobí portrét rockové legendy

Winnipeg

Téměř dva týdny už se nepostavil do brány Winnipegu, ale i tak se o českém brankáři Ondřeji Pavelcovi v zámoří píše. Severoamerická média teď pochopitelně nezaujal žádným skvělým zákrokem nebo kiksem, nýbrž malbou na svojí masce. Na svůj twitterový účet ji vystavil Pavelcův agent Allan Walsh.

Foto: Sport.cz

Ondřej Pavelec zasahuje v utkání svého Winnipegu proti Carolině.

Článek
Fotogalerie

Sedmadvacetiletý mistr světa zaujal tím, že si nechal na helmu namalovat podobiznu rockové legendy Bruce Springsteena. Podle magazínu The Hockey News se o výzdobu Pavelcovy masky postaral Dave Gunnarson, ze švédského studia Dave Art, které se specializuje právě na umění na hokejových helmách.

Na jednu stranu si nechal Pavelec namalovat motiv z obalu desky The River, na druhou pak z Born to Run. Kladenský rodák zmínil Springsteena jako svého oblíbeného interpreta už loni v rozhovoru pro klubovou televizi, jako nejoblíbenější song pak Badlands.

Nicméně připustil, že v kabině není nikdo na produkci dnes již pětašedesátiletého rockového barda moc zvědavý, spoluhráči prý preferují úplně jiné interprety.

Pavelcova maska však stále čeká na zápasový debut, čtyři utkání za sebou už totiž hlídal branku Jets Michael Hutchinson. Kromě nové masky českému gólmanovi tak mohl udělat alespoň radost příchod dalšího kladenského odchovance Jiřího Tlustého z Caroliny.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články