Hlavní obsah

Jágr vyrazil k vodě, oceán neminul. Tak snad trefím i bránu, zadoufal

Sunrise

Na krušné chvíle z posledního zápasu s NY Rangers (1:2) vyrazil Jaromír Jágr zapomínat i na mořský břeh. Tolik jím vychvalované teplo, které zažívá na Floridě ve svém dalším angažmá v NHL, doplnil o pohodičku u vody. A nabíral v ní víru, že tým uspěje v boji o play off.

Foto: Sport.cz

Jaromír Jágr na floridském pobřeží.

Článek

Floridské Pantery čeká ještě 13 zápasů. Manko na zlomovou osmou pozici činí šest bodů. Mohlo být lépe... „Ale proti Rangers jsme odehráli smolný zápas," připomíná na svém facebookovém profilu, kde se po zápase a výletu k vodě po pár dnech zase více rozepsal.

„Kdo viděl, musí souhlasit," vracel se k utkání na ledě jednoho ze svých bývalých klubů, který je lídrem Východní konference. „Co jsme dokázali zahodit, to se jen tak nevidí. Hlavně já. Já bych netrefil z pláže ani oceán," zavtipkoval a snad ve víře v lepší časy doplnil i sérii smajlíků.

„A tak jsem si to šel dnes vyzkoušet," přidal hned a zápis na profilu také doplnil aktuální fotografií z floridského pobřeží.

„A víte, co jsem zjistil?" tázal se dál ve zjevně rozverné náladě. „Že to není tak špatný. Oceán jsem trefil. Tak snad zítra trefím i bránu," zadoufal před domácím utkáním s dalším těžkým soupeřem - Montrealem, který je ve Východní konferenci druhý.

Reklama