Hlavní obsah

Hokejista Helm nedojel včas, dcerka se mu narodila v autě

I když má za sebou řadu hokejových bitev, tak pocuchané nervy detroitský útočník Darren Helm ještě neměl. V pondělí v noci nestihl manželku dovést včas do porodnice a jejich druhá dcera Rylee přišla na svět na sedadle auta.

Foto: Mike Carlson, ČTK/AP

Detroitský hokejista Darren Helm v utkání s Tampou.

Článek

Po dramatickém zážitku chválil svou ženu Devon. "Všechno to zvládla sama. Já byl jenom v tom autě s ní. Jsem na ni ohromně pyšný," řekl novinářům po úterním rozbruslení Detroitu.

Manželka měla termín porodu až za týden, ale po nedělním utkání musela Helma probudit a vyrazili urychleně do nemocnice. I když od ní bydlí jen dvacet minut jízdy autem, dojet nestihli.

"Byl jsem po zápase pořádně utahaný, když mě vzbudila, že to jde hodně rychle. Hodil jsem sebou a mysleli jsme, že to zvládneme, ale dítě opravdu pospíchalo. Teď už je to veselá historka," uvedl osmadvacetiletý Kanaďan. Při nečekaně rychlém porodu mu ale do smíchu nebylo. "Máte v autě ženu, která křičí, abych ji vzal rychle do nemocnice a že dítě už jde ven. Bylo to hodně intenzivní," uvedl vítěz Stanleyova poháru z roku 2008.

Reklama