Hlavní obsah

Detroit poslal útočníka Hudlera na farmu do Grand Rapids

DETROIT (USA)

Celek zámořské hokejové NHL Detroit Red Wings poslal českého útočníka Jiřího Hudlera na farmu do Grand Rapids. Stejný osud potkal jeho krajany Kamila Krepse a Zdeňka Blatného. Kreps začne místo v kádru Floridy sezonu v Rochesteru a Blatný putoval z Bostonu do Providence.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Jiří Hudler ještě v dresu Vsetína

Článek

Jednadvacetiletý Hudler má na kontě v NHL za Detroit 12 zápasů z ročníku 2003/04, v nichž vstřelil jednu branku a na dvě přihrál. Uplynulé dvě sezony převážně působil v nižší AHL v Grand Rapids. V minulém ročníku ho pustil Detroit při zdravotních potížích jeho otce na sedm zápasů do Vsetína. Hudler je i v širším výběru reprezentačního trenéra Aloise Hadamczika pro olympijské hry v Turíně.

O rok mladší Kreps po třech letech v juniorské OHL v týmu Brampton Battalion strávil uplynulý ročník v AHL v celku San Antonio Rampage a objevil se i v ECHL v dresu Texasu Wildcatters.

Čtyřiadvacetiletý Blatný, jenž má na kontě v NHL 20 utkání a tři branky za Atlantu, při výluce v NHL oblékl dres finského Pelicans Lahti a extraligového Znojma.

Reklama

Související témata: