Hlavní obsah

Jágr bude hrát za Floridu i v příští sezóně, u Panterů podepsal smlouvu na rok

New York
Aktualizováno

Žádné velké dohadování, nebylo nač čekat. Jaromír Jágr bude i v příští sezóně hráčem Floridy. Třiačtyřicetiletý veterán podepsal v neděli s Panthers nový roční kontrakt.

Foto: Marc Desrosiers-usa Today Sports, Reuters

Jaromír Jágr (uprostřed) bude bojovat se spoluhráči z Floridy také v příští sezóně.

Článek

„Hned, jak k nám přišel, viděl kolem sebe talentovaný tým a byl z toho nadšený," prohlásil generální manažer klubu Dale Tallon. Výše nové smlouvy ještě nebyla zveřejněna.

Jágra získala Florida 26. února výměnou za dvě volby v draftu z New Jersey Devils, kde se hvězdný útočník v posledním období už jen trápil. Pod floridským sluníčkem ale bodově hned pookřál. Ve dvaceti zápasech za Pantery získal Jágr 18 kanadských bodů, skvěle si porozuměl s talentovanými spoluhráči z útoku Jonathanem Huberdeauem a Aleksandrem Barkovem.

Nadšení Jágra nepřešlo, ani když se Florida nedostala do play off. „Cítím, že mě tady mužstvo chce. A já tu chci také zůstat. Miluju ten tým a doufám, že k dohodě brzy dospějeme," řekl Jágr po sobotním závěrečném duelu sezóny proti New Jersey.

Jak řekl, tak se stalo. „Tak jsme se domluvili, zůstávám na Floridě," potvrdil Jágr na svém facebookovém účtu. Teď už se může Jágr s klidem věnovat přípravě na mistrovství světa v Praze...

Reklama

Související témata: