Hlavní obsah

Kanadský hokejista Stoll nebude souzen za držení kokainu

Dvojnásobný vítěz Stanley Cupu Jarret Stoll nebude souzen za držení kokainu. Kanadský hokejista se dohodl s vyšetřovateli a přiznal vinu u dvou přestupků proti veřejnému pořádku.

Foto: Mark J. Terrill, ČTK/AP

Hokejista Los Angeles Kings Jarret Stoll.

Článek

Za držení kokainu hrozilo Stollovi až čtyřleté vězení, místo toho však útočník Los Angeles Kings vyvázl se 120 hodinami veřejně prospěšných prací. Stoll je rozdělí mezi Armádu spásy a hokejové lekce pro rizikovou mládež v oblasti Las Vegas.

Stoll byl s drogami přistižen v polovině dubna ve vodním centru hotelu MGM Grand v Las Vegas na neoficiální rozlučce Kings se sezónou. Podle policejní zprávy měl u sebe 3,3 gramu kokainu a rovněž několik kapslí s extází.

Stoll má za sebou sedmou sezónu s Kings, s nimiž se v letech 2012 a 2014 radoval z triumfu v play off NHL. Snaha o obhajobu skončila letos pro Los Angeles už v základní části, po níž se kanadský centr stal volným hráčem. Podle médií není pravděpodobné, že by v kalifornském týmu pokračoval. Dvojnásobný medailista ze světových šampionátů do 20 let odehrál v NHL 792 zápasů, v nichž nasbíral 379 bodů (140+239). Bodově má za sebou Stoll nejhorší sezónu v kariéře (17).

Reklama

Související témata: