Hlavní obsah

Mladý hokejista bavil Divočáky. Nejprve předvedl parádičku, poté bizarní oslavu

Minnesota

Samotný draft ještě start v NHL nezaručí. Dobře si to uvědomují i mladé hokejové naděje, které se sjely na nováčkovské kempy, aby upoutaly pozornost vedení zámořských klubů. Vycházející hvězdy bojovaly o místo v kádru prvního týmu a šanci okusit nejkvalitnější soutěž na světě. Jedním z hráčů, který se toužil porvat o svou příležitost, byl i útočník Alex Tuch.

Mladý hokejista předvedl parádičku a navíc bizarní oslavu gólu.

 
Článek

Devatenáctiletý Američan předvedl své umění na kempu Minnesoty Wild, která si ho loni vybrala v prvním kole jako celkově osmnáctého v pořadí. A své přednosti na něm rozhodně ukázal. V samostatném nájezdu si doslova pohrál s brankářem, navíc zaujal diváky i originální oslavou gólu...

Tuch, který reprezentoval Spojené státy na posledním juniorském mistrovství světa v Kanadě, nasázel v loňské sezóně za Boston College hrající univerzitní soutěž Hockey East 14 branek a na dalších 14 přihrál.

A že má šikovné ruce ujistil i v nováčkovském kempu Wild. Povedeným blafákem oklamal v nájezdu soupeřova gólmana a bezpečně zasunul puk do poloodkryté klece. Svou exekuci navíc ještě vyšperkoval, když přihlížející v aréně pobavil neobvyklou oslavnou šou.

Jak se jeho kousky líbí vám?

Reklama

Související témata: