Hlavní obsah

Takhle vypadá boj o místo v NHL! Mladík ukázal Bostonu parádní nájezd

Kanaďan Jake DeBrusk se představil v přípravném kempu Bostonu Bruins jako velmi šikovný hokejista. Osmnáctiletý útočník v uplynulém ročníku exceloval v juniorské soutěži, když se v lize WHL umístil na sedmnácté příčce kanadského bodování a mezi střelci skončil dokonce šestý. Nyní se pokouší prorazit po bok Davidů Krejčího s Pastrňákem.

Takhle Jake DeBrusk bojuje o místo v Bostonu.

 
Článek

A že chce předvést maximum ze svého talentu, ukázal i během samostatných nájezdů. DeBrusk si prostrčil kotouč mezi nohama, přendal hůl do velmi náročné pozice ze sebe a následně poslal kotouč do sítě.

Na stránkách TheHockeyNews.com však připomínají, že v nové sezóně NHL už nebude mít možnost toto parádní zakončení zopakovat, alespoň ne v závěrečných samostatných nájezdech, které v novém ročníku nahradí prodloužení tří proti třem.

DeBrusk byl vybrán Bostonem v nedávném vstupním draftu jako 14. hráč v celkovém pořadí. Medvědi měli k dispozici ještě jednu volbu před ním, kdy zvolili českého obránce Jakuba Zbořila. Ten už nedávno v Bostonu podepsal tříletý nováčkovský kontrakt.

Reklama

Související témata: