Hlavní obsah

Útočník Lang bude Detroitu chybět asi týden, Hudler ho nenahradí

DETROIT (USA)

Hokejového útočníka Roberta Langa čeká přibližné týdenní přestávka. Opora Detroitu si v pondělním zápase NHL proti Los Angeles poranila třísla a podle posledních informací zámořského tisku s ní kouč Mike Babcock nebude moci počítat zřejmě sedm dní.

Foto: detroitredwings.com

Robert Lang

Článek

Původně to vypadalo, že místo Langa by k týmu mohl být povolán jeho krajan Jiří Hudler. Momentálně to však vypadá, že více příležitostí místo Langa dostane Mark Mowers. "Mluvil jsem s maséry a prý vozíme moc výzbroje, takže nebudeme nikoho povolávat," vtipkoval Babcock. "V týmu máme dost hráčů," řekl v deníku Detroit Free Press.

Hudler přitom v nižší AHL září a ve farmářském týmu Grand Rapids nasbíral v devatenácti zápasech 30 kanadských bodů za 14 branek a 16 asistencí. Bude však mít zřejmě smůlu stejně jako Fin Valtteri Filppula, kterému se také dařilo. "V Red Wings by však hráli jen pět šest minut. Nejlepším řešením bude, když dostane více šancí Mark Mowers," uvedl generální manažer Ken Holland.

Babcock nicméně prohlásil, že by si Hudler či Filppula šanci zasloužili. "Víme, že je to pro ně důležité. Já ale nejsem generální manažer," uvedl trenér Detroitu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články