Hlavní obsah

Vokoun na marodce, má potíže s kolenem

NASHVILLE

Brankář Tomáš Vokoun nedochytal páteční zápas NHL proti New York Rangers a jeho zaměstnavatel Nashville Predators jej zařadil na seznam zraněných hráčů. Českému gólmanovi se stal osudným zákrok proti střele Dariuse Kasparaitise v první třetině. Vokounovi se při rozkleku zapletla noha do brankové síťky a nešťastně si poranil pravé koleno.

Článek

Celá událost se stala ve třinácté minutě, přesto Vokoun o svých potížích trenérům nic neřekl a s bolestmi ještě první třetinu dochytal. Při protahování po přestávce ale poznal, že pokračovat v zápase, který byl pro něj jubilejním 300. zápasem v dresu Nashvillu, už nemůže.

"Zkoušel jsem se protahovat, ale nemohl jsem udělat rozklek... Byl jsem z toho zaskočený stejně jako každý. Chtěl jsem natáhnout nohu, ale zkrátka to nešlo. Tak jsem šel z ledu, bylo jasné, že je něco špatně," řekl Vokoun po utkání, které dochytal náhradník Chris Mason.

Ten se největší pravděpodobností nastoupí i v sobotním nočním zápase proti Tampě. Pokud bude Vokoun chybět delší dobu, je tým připraven povolat z farmy v Milwaukee Briana Finleyho. Vokoun se ještě dnes podrobí vyšetření magnetickou rezonancí.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články