Hlavní obsah

Jágr se zranil. Kvůli potížím v dolní části těla nedohrál zápas s Coloradem

Sunrise
Aktualizováno

Hokejista Floridy Panthers Jaromír Jágr nedokončil noční zápas NHL proti Coloradu Avalange, které Panteři vyhráli 4:1. Česká hrající legenda by měla mít potíže v dolní části těla a zatím se neví, jak dlouho bude absentovat.

Foto: Gene J. Puskar, ČTK/AP

Jaromír Jágr zápas s Coloradem nedohrál.

Článek

Jágr odehrál jen dvě a půl minuty, ale po prvním střídání už do hry nezasáhl. Pokusil se o to ještě v 18. minutě, ale už po šesti vteřinách usoudil, že pokračovat nelze a od druhé třetiny zůstal v kabině.

"Myslím, že to jsou třísla nebo kyčel, ale je to jen něco malého," řekl po zápase trenér Floridy Gerard Gallant. "Doufám, že zítra bude v pořádku."

Pokud by Jágrovy zdravotní problémy byly vážnější, přišla by Florida už o druhého člena elitní útočné formace. Minulý týden se totiž zranil finský centr Aleksander Barkov, jenž po zásahu pukem utrpěl zlomeninu na pravé ruce a chybět by měl zhruba čtyři týdny.

"Ztratili jsme Barkova a dnes ji Jágra. Proto jsme potřebovali od ostatních trochu víc," řekl po zápase útočník Jussi Jokinen. "A to se nám podařilo," dodal spokojeně zejména na adresu Vincenta Trochecka, který v přesilovkách vstřelil dva ze čtyř gólů svého týmu.

Reklama

Související témata: