Hlavní obsah

FANTASY: Zuccarello vytáhl Rangers do čela Východní konference

Další kolo Fantasy NHL startuje v pátek ráno v jednu hodinu. New York Rangers, který táhne svými výkony forvard Mats Zuccarello, se v něm bude chtít udržet v čele Východní konference. St. Louis Blues se na pozici lídra Západní konference statečně škrábe, může se opřít především o výkony dalšího útočníka Vladimira Tarasenka.

Kapitánem našeho výběru je Mats Zuccarello.

Článek

Mats Zuccarello

Před sezónou všichni fanoušci Rangers v napětí očekávali, v jaké formě se vrátí po zranění Mats Zuccarello. Začátek sezóny všem ukázal, že Zuccarello se ze zranění oklepal a opět sbírá do tabulky produktivity důležité body. Za 18 zápasů jich nasbíral 18.

Na své konto si připsal 9 gólů a 9 asistencí a je s náskokem pěti bodů nejproduktivnějším hráčem Rangers. I díky jeho bodům jsou New York Rangers v čele Východní konference. Věříme, že další body si norský útočník připíše i v 7. kole Fantasy NHL.

Vladimir Tarasenko

Ruský hokejový útočník má na svém kontě taktéž 18 bodů. Ty rozdělil do 11 gólů a 7 asistencí. Společně s Alexandrem Steenem táhne St. Louis Blues na vrchol Západní konference.

Blues sice prohráli poslední zápas proti Columbusu. Tarasenko navíc ze zápasu vyšel naprázdno, ale my věříme, že body začne sbírat hned v dalším zápase proti Buffalu.

James Reimer

Toronto prožilo nejlepší týden v dosavadním průběhu sezóny. Z posledních pěti zápasů vyhrálo Toronto čtyři. Reimer hájil při všech vítězstvích svatyni svého týmu.

Při sobotní výhře nad Vancouverem si Reimer připsal dokonce 43 zákroků. Věříme, že Toronto se v následujících zápasech bude moct opřít o zákroky svého brankáře a potvrdí zlepšující se formu.

Reklama