Hlavní obsah

FANTASY: V dalším kole NHL sázíme na Plekance, Crosbyho i švédské překvapení

Erik Karlsson - to je v hokeji velmi dobře známé jméno. Švédský hokejista získal dvakrát cenu pro nejlepšího obránce NHL. Nikoho asi nepřekvapí, že kapitán Senators vede po 22 zápasech produktivitu obránců s 24 body, avšak co překvapivé je, že stejný počet bodů nasbíral i jeho krajan John Klingberg. Právě hráče Dallasu jsme se rozhodli zařadit do našeho doporučeného Fantasy týmu pro 8. kolo, které začíná v pátek netradičně od 19 hodin.

Kapitánem našeho výběru je Jamie Benn.

Článek

Jamie Benn

Klingbergův spoluhráč z Dallasu Jamie Benn je ve skvělé formě. Na svém kontě má 32 bodů, které rozdělil rovným dílem mezi 16 gólů a 16 asistencí. Kanadský útočník je druhý v tabulce produktivity. Před ním je pouze fenomenální Patrik Kane.

Stars se mohou pochlubit druhou nejvyšší využitelností přesilovek v NHL. Dallas využil 29,03% početních výhod. V této činnosti jsou lepší pouze Krejčího Medvědi.

Tomáš Plekanec a P.K. Subban

Montreal dokázal v přímém souboji o první místo porazit New York Rangers 5:1. Český reprezentant pomohl svým spoluhráčům k výhře nad Jezdci třemi asistencemi.

Plekanec je nejproduktivnějším hráčem Canadiens. Na svém kontě má o jeden bod více než kapitán Max Pacioretty. Tuto dvojici skvěle doplňuje ze zadních řad P.K. Subban. Držitel ocenění pro nejlepšího obránce roku 2013 asistoval již na 19 branek! Hokejista tmavé pleti je čtvrtým nejproduktivnějším obráncem NHL.

Původně jsme do našeho Fantasy týmu zařadili i brankáře Careyho Price. Avšak ochránce svatyně Habs si ve třetí třetině utkání proti Rangers poranil nohu a není jasné, jestli bude zdravotně v pořádku. Pro náhradu jsme nešli daleko. Do branky jsme vybrali Henrika Lundquista.

Sidney Crosby

Poprvé v letošní sezóně jsme se rozhodli vsadit na jednu z největších hvězd moderního hokeje. Crosbymu dlouho trvalo, než se probudil ze zimního spánku. Kapitán Tučňáků dal o sobě výrazně vědět v posledním utkání. Na výhře nad St. Louis se podílel dvěma góly a na branku Blues vyslal celkem devět střel. Naváže na tento výkon i v následujících zápasech?

Reklama

Související témata: