Hlavní obsah

FANTASY: Kane bodoval ve 20 zápasech v řadě! V nadcházejícím kole věříme Žralokům

Patrik Kane předvádí fantastické výkony. Americký talent dokázal bodovat ve 20 zápasech v řadě. Lídr Chicaga vede s 38 body tabulku produktivity NHL. Pokud dokáže bodovat i v následujícím utkání vyrovná historické klubové maximum legendárního Bobbyho Hulla. Přestože Kane působí dojmem nezastavitelné mašiny na body, rozhodli jsme se jej tentokrát z našeho doporučeného Fantasy týmu pro 9. kolo Fantasy vynechat, a to především kvůli jeho vyšší cenně. Vsadili jsme na jiné hráče. Náš tým jsme postavili zejména na hokejistech Sharks.

Žádný z Čechů se do našeho výběru nedostal.

Článek

Joe Pavelski, Patrick Marleau a Brent Burns

Žraloci odehrají v nadcházejícím Fantasy kole čtyři utkání z toho tři na ledě soupeřů. Hokejisté San Jose předvádí v cizích arénách lepší výkony než před domácím publikem. Na ledě soupeřů vyhráli 10 ze 13 utkání.

Nejproduktivnějším Žralokem je Joe Pavelski. V pořadí již 11. kapitán týmu z Kalifornie skóroval 12 gólů a přihrál na stejný počet branek. O druhé místo v tabulce produktivity Sharks se dělí Brent Burns a Joel Ward. Urostlý útočný obránce vyslal na brankáře soupeřů již 108 střel. Vícekrát vystřelili pouze snajpři Taylor Hall a Alexander Ovechkin. Burns skóroval 9 gólů - nejvíce ze všech obránců.

Max Domi a Ekman - Larsson

Dalším týmem, který sehraje v nadcházejícím kole Fantasy NHL čtyři utkání, je Arizona Coyotes. Kojoty čeká série venkovních zápasů. Představí se na ledě St. Louis, Caroliny, Buffala a Detroitu.

Arizona se momentálně nachází na 8. místě Západní konference. Jejich nejproduktivnějším hráčem je Max Domi. Syn populárního otce, který se zapsal do dějin NHL jako jeden z nejdivočejších rváčů, byl draftován Kojoty jako celková dvanáctka už v roce 2013 a teprve letos se probojoval do sestavy prvního týmu.

Dvacetiletý mladíček je díky svým výkonům považován za jednoho z kandidátů na cenu pro nejlepšího nováčka letošní sezóny. Nejproduktivnější hráč Arizony nasbíral ve 24 zápasech 21 bodů. O dva body méně mají Mikkel Boedker a Martin Hanzal. Bodově nejpotentnějším obráncem Kojotů je standardně Oliver Ekman-Larsson.

Daniel Sedin a Alexander Edler

Vancouver Canucks jsou dalším týmem, který sehraje v 9. kole Fantasy NHL čtyři zápasy. Kosatky se na rozdíl od Kojotů představí během této série vždy na domácím hřišti.

Kanadský klub čekají velmi těžké souboje. Vancouver se střetne s Rangers, Sabres, Bruins a Stars. Tahouny Kosatek jsou již řadu let bratři Daniel a Henrik Sedinové.

Daniel má na svém kontě z 26 utkání 28 bodů za 12 gólů a 16 asistencí. Henrik nasbíral o 4 body méně. Ze zadních řad podporuje obě dvojčata jejich krajan Alexander Edler. Švédský obránce nasbíral 13 bodů.

Reklama

Související témata: