Hlavní obsah

FANTASY: Kane bodoval ve 23 zápasech v řadě!

Patrik Kane nadále pokračuje ve spanilé jízdě. Lídr Blackhawks dokázal bodovat ve 23 utkáních v řadě a zaznamenal 600. bod v NHL. Právě nezastavitelného amerického útočníka jsme zvolili kapitánem našeho doporučeného Fantasy týmu 10. kola NHL, které začne v pátek v 1:30 ráno.

Kane nasbíral v NHL už 600 bodů

Článek

Artěmij Panarin a Duncan Keith

Černí jestřábi se díky výkonům Patrika Kanea nachází na čtvrtém místě Západní konference, ale daří se i jeho spoluhráči Artěmijovi Panarinovi.

Bývalá hvězda KHL nasbírala ve 28 zápasech 28 bodů za 9 gólů a 19 asistencí. Talentovaný Rus je momentálně považován za jednoho z největších kandidátů na ocenění pro nejlepšího nováčka roku.

Nejdominantnějším obráncem Chicaga je Duncan Keith. Nejužitečnější hráč loňského play off musel kvůli zranění kolene vynechat deset utkání, ale už se dostává pomalu zpět do formy. V 18 duelech získal 13 bodů.

Chicago sehraje v rámci 10. kola Fantasy čtyři zápasy. Nejdříve cestuje do Nashvillu. Následně čekají hokejisty Blackhawks domácí souboje s Jets, Canucks a Avalanche.

Erik Karlsson a Mike Hoffman

Erik Karlsson opět dokazuje, že je nejvýraznější postavou Senátorů z Ottawy. Dvojnásobný nejlepší obránce NHL má na svém kontě 32 bodů, což z něj činní nejproduktivnějšího obránce a pátého nejproduktivnějšího hráče NHL. Ikona švédského hokeje přihrála na 26 branek - na stejný počet gólů asistoval pouze Patrik Kane.

Výborné výkony předvádí Karlssonův spoluhráč Mike Hoffman, který je s 15 góly nejlepším střelcem týmu hlavního města Kanady. Senátoři sehrají v následujícím kole Fantasy velmi těžké čtyři zápasy, a to s Tampou, Montrealem, Los Angeles a Washingtonem.

Ottawa se může pochlubit velmi efektivní přesilovou hrou. Senators využili 28.17% početních výhod. Lepší jsou v této činnosti pouze Boston Bruins. Krejčího Medvědi využili skoro 39% přesilových her.

Vladimir Tarasenko a Kevin Shattenkirk

St. Louis Blues okupují třetí místo tabulky Západní konference. Na druhé Los Angeles ztrácejí pouze jediný bod. Blues jsou dalším týmem, který sehraje v 10. kole Fantasy NHL čtyři zápasy. Svěřenci trenéra Kena Hitchcocka se střetnou s Philadelphií, Dallasem, Coloradem a Winnipegem.

Nejproduktivnějším hráčem Blues je Vladimir Tarasenko. Talentovaný Rus, který již ve svých 23letech považován za jednu z největších hvězd NHL, nasbíral ve 27 zápasech rovných 27 bodů. Nejproduktivnějšími obránci St. Louis jsou Colton Parayko a Kevin Shattenkirk. Oba hráči mají na svém kontě shodně 14 bodů.

Reklama