Hlavní obsah

Jágr trénoval, proti Islanders by měl nastoupit

NEW YORK

Český hokejový útočník Jaromír Jágr už se dal dohromady po ošklivě vypadajícím střetu v úterním utkání NHL v Ottawě. Během druhé třetiny se Jágr nepříjemně srazil s domácím forvardem Chrisem Kellym a nemohl pořádně hýbat krkem. V úterý se ale Jágr objevil na tréninku Rangers a nic nebrání tomu, aby nastoupil v derby proti mětským rivalům z Islanders.

Článek

"Jsem v pořádku. Tedy nejsem v pořádku, ale jsem v pořádku natolik, abych mohl dnes hrát," citoval Jágra internetový server Newsday. Po úterním zápase sice nemohl pořádně hýbat hlavou, ale s otřesem mozku to prý nemá nic společného. "Ne, to doufám ne. Nikdy jsem otřes mozku neměl, jen mě trochu zlobí hlava. Dělá mi problémy s ní otáčet," dodal.

Jágr dostával na tréninku stejně jako ostatní hráči Rangers pořádně do těla. Trenérovi týmu Tomu Renneymu totiž ještě ležela v žaludku vysoká prohra  v Ottawě 2:6.

"Je třeba se na zápas pořádně připravit, abychom předváděli pěknou hru. Mám pocit, že tentokrát budeme mnohem lepší," řekl Renney po tréninku. V Ottawě dal v brance příležitost Kevinu Weekesovi, tentokrát hodlá znovu postavit osvědčeného Henrika Lundqvista.

Reklama