Hlavní obsah

FANTASY: Nejproduktivnějším Rusem v NHL je Tarasenko

Vladimir Tarasenko potvrzuje, že je jednou z největších hvězd světového hokeje. Lídr St. Louis Blues vsítil v letošní sezóně 19 gólů, v tabulce střelců NHL se dělí o druhé místo s Patrickem Kanem. Tarasenko nasbíral v 31 utkáních 32 bodů a je nejproduktivnějším Rusem v zámořské soutěži před Artěmijem Panarinem a spoluhráčem Alexandra Ovečkina z Washingtonu Jevgenijem Kuzněcovem. Právě Tarasenkova vynikající produktivita a především přesná muška je důvodem, proč jsme ho vybrali do našeho týmu pro 11. kolo Fantasy NHL, které začne ze čtvrtka na pátek v 1 hodinu ráno.

Kapitánem výběru jsme určili Tylera Seguina.

Článek

Tyler Seguin, Jamie Benn a John Klinberg

Stars podávají fenomenální výkony. Hvězdy se třpytí na prvním místě celé NHL. Texaský tým vyhrál 23 z 31 utkání. Velký podíl na dosavadním úspěchu Dallasu má trojice hráčů.Tyler Seguin, Jamie Benn a John Klinberg.

Benn a Seguin pronásledují Patrika Kanea v tabulce produktivity. Série zápasů, ve kterých lídr Blackhawks získal alespoň bod, se zastavila na čísle 26. Seguin má na svém kontě o 4 body méně než Kane, a to 42. Jamie Benn získal pouze o jeden bod méně než jeho spoluhráč. Dvojici kanadských útočníků podporuje ze zadních řad John Klinberg.

Švédský obránce má na svém kontě 31 bodů. Za zmínku stojí především jeho 26 asistencí. Nebýt krajana Erika Karlssona v Ottawě, tak by byl nejproduktivnějším bekem celé NHL.

Dallas, který dává v průměru 3,4 gólu za zápas (nejvíce v NHL), se utká s Calgary. Následně prověří jeho sílu Montreal, Minnesota a Chicago.

Johnny Gaudreau a T.J. Brodie

Plameny mají za sebou skvělou sérii, vyhrály šest utkání v řadě. Sežehly během této série i takové týmy jako Dallas, Boston a New York Rangers. Nejlepším hráčem kanadského týmu je Johnny Gaudreau.

Hokejista malého vzrůstu získal v 30 utkáních 32 bodů. Dvaadvacetiletý hráč je s 12 góly rovněž nejlepším střelcem svého týmu. Z obránců Calgary hraje ve výborné formě T.J. Brodie, který dokázal bodovat v sedmi utkáních v řadě. Plameny sehrají v rámci 11. kola Fantasy NHL čtyři utkání, a to s Dallasem, St. Louis, Detroitem a Winnipegem.

Reklama