Hlavní obsah

FANTASY: Naváže Voráček na své výkony z posledních zápasů?

12. kolo Fantasy NHL začne 27. prosince v jednu hodinu ráno a skončí 31. prosince. Atraktivní souboj se odehraje mezi Dallasem a St. Louis, tedy týmy, které jsou na prvních dvou místech Západní konference. Východní konferenci stále vévodí Washington. Které hráče byste měli do svého výběru zařadit?

Kapitánské céčko dáváme na dres Ovečkina

Článek

Jakub Voráček

Český útočník se do sezóny rozjížděl zvolna. Prosinec ale naznačil, že by se mohl Voráček odrazit k výkonům, na které jsme u něj byli zvyklí v minulé sezóně. V prosinci skóroval pětkrát v řadě a vyhoupl se na druhé místo bodování Philadelphie. Lepší je pouze Giroux, který má na svém kontě 28 bodů, tedy o 5 pět víc než Voráček.

Alexandr Ovečkin

Východní konferenci vede Washington. Velkou zásluhu na dobrých výkonech Capitals má také Alexandr Ověčkin. Ruský snajpr nasázel do sítí soupeře 17 branek. Proti Carolině vyšel Ovečkin bodově naprázdno, a proto věříme, že jeho hlad po bodech bude ve 12. kole o to větší a své konto zatíží několika body.

Oliver Ekman-Larsson

Švédští obránci opanovali kanadské bodování obránců NHL. Na prvním místě se stále drží Erik Karlsson, který má 38 bodů. O šest bodů méně má John Klingberg. Do našeho výběru ale volíme třetího nejproduktivnějšího švédského obránce, Olivera Ekmana-Larssona. Ten je v celkovém bodování na patnáctém místě. Obránce Arizony nasázel 7 branek a na 13 přihrál.

Reklama