Hlavní obsah

FANTASY: Chicago je na vítězné vlně! Neprohrálo už dvanáct zápasů v řadě

fantasy

Po Floridě sleduje NHL další vítěznou sérii. Štafetu převzalo Chicago, které nepoznalo hořkost porážky od 30. prosince 2015. Na své konto nasbírali hokejisté Chicaga od té doby dvanáct výher. V posledním zápase porazili Nashville a překonali klubový rekord v počtu vyhraných zápasů za sebou. Náš výběr se samozřejmě nemohl hráčům Chicaga vyhnout. Kteří další hokejisté v něm figurují?

Kapitánem našeho týmu nemohl být nikdo jiný než Patrick Kane.

Článek

Patrick Kane

Byli bychom blázni, kdybychom kanadského borce do svých řad nenominovali. Kane vládne bodovému hodnocení hokejistů NHL s náskokem 15 bodů.

Útočník Indiánů v sezóně nastřílel 30 branek a 41 jich připravil pro své spoluhráče. Má tak lví podíl na perfektních výsledcích Chicaga. Věříme, že Kaneovi se bude bodově dařit i nadále a i díky svým zásahům prodlouží vítěznou sérii Chicaga.

Anže Kopitar

Králové se stále drží v horních patrech Západní konference. Díky výhře nad Dallasem jsou jen bod za druhým Dallasem a třetím St. Louis.

Kopitar zaznamenal proti Dallasu dvě asistence. Celkově má na svém kontě slovinský hokejista 40 bodů a je nejproduktivnějším hráčem Los Angeles. Druhý Tyler Toffoli má o 5 bodů méně.

Brent Burns

Kanadský obránce, hájící barvy San Jose, se vydal stíhat na čele produktivity obránců Erika Karlssona. Burns ztrácí na Karlssona šest bodů. Na Burnse ale dotírá další švédský obránce John Klingberg, který má na svém kontě o čtyři body méně. Doufáme, že se bude Burns bodově činit a své bodové konto obohatí třeba hned v zápase proti Arizoně.

Reklama

Související témata: