Hlavní obsah

FANTASY: Nejlepším střelcem NHL je Ovečkin

nhl

Hokejisté Washingtonu kralují základní části NHL. Svěřenci Barryho Trotze nasbírali v 55 utkáních 86 bodů a vedou nejlepší hokejovou ligu světa před Chicagem a Dallasem. Velký podíl na výborných výkonech Capitals má jako vždy Alexander Ovečkin. Ruský snajpr má na svém kontě 35 gólů a vede tabulku střelců. Ovečkina, jenž skóroval alespoň jeden gól v posledních čtyřech zápasech, jsme zvolili kapitánem pro 20. kolo Fantasy, které začne dnes v 1 hodinu ráno.

Crosby se po vlažném startu rozehrál ke skvělým výkonům.

Článek

Nicklas Bäckström a John Carlson

Bäckström opět dokazuje, jak je pro Washington nesmírně platným hráčem. Švédský útočník získal v 52 utkáních 53 bodů. Jeho pověst tvůrce hry potvrzuje 36 asistencí.

Bäckström je druhým nejproduktivnějším hráčem Capitals. Více bodů nasbíral pouze Jevgenij Kuzněcov. Ruský mladíček prožívá životní sezónu. Nejproduktivnějším obráncem týmu z hlavního města USA je John Carlson. Urostlý bek vsítil 6 gólů a na 24 jich přihrál.

Capitals vyhráli šest z posledních sedmi utkání. V rámci 20. kola Fantasy se střetnou s Islanders a poté přivítají na domácím ledě New Jersey, Arizonu a Montreal.

Sidney Crosby a Kris Letang

Crosby se v začátcích letošní sezóny trápil, avšak v posledních týdnech dokazuje, že stále patří k nejlepším hokejistům světa. Kapitán Tučnáků nasbíral v 54 utkáních 53 bodů a je nejproduktivnějším hráčem Pittsburghu před zraněným Malkinem.

Mezi obránci Penguins naprosto dominuje Kris Letang. Kanadský zadák získal ve 45 zápasech 40 bodů. Pens sehrají, stejně jako Washington, v rámci 20. kola Fantasy čtyři utkání. V Pittsburghu přivítají Detroit a Tampu. Venkovní zápasy odehrajou v Buffalu a v Bostonu.

Reklama