Hlavní obsah

FANTASY: McDavid pokračuje ve skvělých výkonech, věříme i produktivní dvojici Dallasu

Jednička draftu Connor McDavid prožíval podle očekávání výborný vstup do NHL. Za své výkony byl vyhlášen nejlepším nováčkem měsíce října. Krátce poté si zlomil klíční kost a musel na operaci. Na led se vrátil zpět až po třech měsících.

Kapitánem týmu je Jamie Benn.

Článek

Osmnáctiletý Kanaďan i po zranění potvrzuje pověst jednoho z nejtalentovanějších hokejistů poslední doby. Ve 24 utkáních, do kterých zasáhl, získal 28 bodů za 10 gólů a 18 asistencí. McDavida jsme vybrali i do našeho týmu pro 21. kolo Fantasy, které začne v pátek v jednu hodinu ráno.

Jordan Eberle a Taylor Hall

McDavidův spoluhráč Jordan Eberle patří již několik let k oporám Edmontonu a dokazuje to i letos. Ve 48 utkáních získal 36 bodů. S 19 góly je druhým nejlepším střelcem Olejářů.

O jeden gól více vsítil pouze Taylor Hall, který je nejproduktivnějším hráčem kanadského týmu. Edmontonu se v poslední době vůbec nedaří. Svěřenci Todda McLellana prohráli čtyři utkání v řadě. V rámci 21. kola Fantasy sehrají čtyři zápasy včetně těžkých soubojů s Los Angeles a rozjetým Anaheimem.

Tyler Seguin a Jamie Benn

Dallas si stále drží pozici druhého nejlepšího týmu NHL po Washingtonu. Přestože Capitals odehráli o dva zápasy méně než Stars, drží si před nimi náskok 10 bodů.

Na Dallas se již pomalu dotahuje Chicago. Černí Jestřáby májí pouze o bod méně než Dallas. Stars ukončili sérii tří proher vítězstvím nad Pavelcovými Tryskáči.

Nejproduktivnějšími hráči klubu z Texasu jsou Jamie Benn a Tyler Seguin. Nebýt Patrika Kanea a jeho fenomenálních výkonů, soupeřili by spolu o titul nejproduktivnějšího hokejisty NHL. Benn má na svém kontě 32 gólů a 37 asistencí. Seguin má o tři body méně než jeho spoluhráč.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články