Hlavní obsah

Bryant oplatil Ovečkinovi návštěvu. Na fotku superhvězd se vmáčkl i Djokovič

Los Angeles/Praha

Ke koloritu zápasů ve Staples Center, kde mají své domácí prostředí hokejisté Los Angeles Kings i basketbalisté Lakers a Clippers, patří přítomnost hvězd stříbrného plátna v hledišti. Hollywood je za bukem a na basket si rádi zajdou Jack Nicholson, Leonardo DiCaprio nebo Denzel Washington. Na hokeji bývají zase občas k vidění třeba Tom Hanks nebo Tom Cruise.

Foto: Sport.cz

Tři sportovní esa v družném objetí - (zleva) tenista Novak Djokovič, basketbalista Kobe Bryant a hokejista Alexander Ovečkin.

Článek

V úterý dorazili s předstihem do ‚Města andělů' hokejisté Washingtonu a jejich ruský kanonýr Alexander Ovečkin nelenil a vyrazil do haly, aby se tu setkal s pětinásobným vítězem NBA Kobem Bryantem, který po této sezóně ukončí kariéru.

Byl to na Mezinárodní den žen jeden z těch lepších zápasů v současnosti průměrného týmu. Lakers porazili Orlando 107:98, Bryant však kvůli bolesti pravého ramene nenastoupil.

Došlo ale aspoň na společnou fotku, na níž se v basketbalově-hokejové společnosti objevil i nejlepší tenista planety Novak Djokovič. Před touto ‚svatou trojicí' tak trochu bledne i snímek Jaromíra Jágra s LeBronem Jamesem...

Bryant druhý den Ovečkinovi návštěvu oplatil, když s manželkou Vanessou zasedl v hledišti Staples Centra při utkání Kings s Capitals. Domácí v první třetině drtili nejlepší tým NHL a vedli už 3:0, ale v poslední třetině Washington dokázal srovnat i zásluhou Ovečkinovy asistence u Bäckströmova gólu. Nakonec ale hosté padli 3:4 v prodloužení.

Fotka s Bryantem a Djokovičem ale v nejlepším střelci NHL určitě vyvolá příjemnější vzpomínky.

Reklama