Hlavní obsah

Jágr si utahoval z fanoušků v New Yorku. Vyzval je k basketu na odpadkový koš

New York

Jeho Florida je zpět na vítězné vlně a z fenomenálního českého hokejisty Jaromíra Jágra tak dobrá nálada jen srší. Evidentně si ji přivezl i do New Yorku, kde si nečekaně zasportoval před hotelem s mladými fanoušky.

Jágr a Hudler si zahráli s fanoušky basketbal.

 
Článek

Jakmile skupinka mladíků spatřila legendárního forvarda, stojícího po boku krajana Jiřího Hudlera před hotelem, ihned přišla prosba o autogram. Jenže hvězdná 68 nabídla něco jiného - zahrát si basketbal.

Ke hře posloužil odpadkový koš před hotelem. „Já a Jirka Hudler před hotelem v NY s fanouškama hrajeme basket. Sázka byla, kdo se trefí, může si přát, co chce. Nebojte, byl jsem v klidu :), jako jediný jsem totiž věděl, že otvor v odpadkovém koši je menší než míč :)))), ale byla legrace :)))," napsal Jágr na svém facebookovém profilu.

Jágrovi se v posledních domácích zápasech bodově dařilo, teď se ale Panteři představí na ledě newyorských Islanders, kteří mají v tabulce Východní konference jen o tři body méně. Florida však odehrála o dva zápasy navíc. Panteři mají v případě vítězství šanci vyšvihnout se do čela Atlantické divize.

Reklama

Související témata: