Hlavní obsah

Dneska jsme to neskutečně posr..., ulevil si Jágr po ztraceném zápase

New York

Dvě třetiny to byl jejich zápas, dokonce měli dvoubrankový náskok. Jenže v závěrečné dvacetiminutovce přišel kolaps a hokejisté Floridy v pondělním utkání NHL prohráli v Barclays Center s domácími New York Islanders 2:3. Panteři klesli na páté místo v tabulce Východní konference, Ostrované se jim navíc přiblížili na rozdíl jediného bodu. Jaromír Jágr tentokrát nebodoval, z porážky byl hodně rozmrzelý.

Foto: Bryan R. Smith, ČTK/AP

Jaromír Jágr (68) z Floridy při utkání na ledě New York Islanders.

Článek

Hokejisté NY Islanders předvedli jeden z nejhorších výkonů v ročníku. Během úvodních 40 minut. „Nemusíme být žádní inženýři, abychom věděli, že první dvě třetiny byly naše nejhorší v sezóně," připustil Cal Clutterbuck, později autor vítězné trefy.

Trenér Ostrovanů Jack Capuano dokonce po druhé dvacetiminutovce ani nešel do šatny, jak byl naštvaný. Tah domácího kouče zabral, protože Islanders duel v posledních sedmi minutách otočili na 3:2.

„Dneska jsme to neskutečně posr... 2:0 po dvou třetinách - úplná dominance a nakonec prohra 2:3. Poučení pro nás i ostatní. Dokud neskončí dnešek, neplánuj a nepřemýšlej, co ti přinese zítřek," napsal Jaromír Jágr na svém profilu.

Kladenský odchovanec odehrál 1616. utkání v NHL a v historickém pořadí odehraných zápasů se na osmém místě odpoutal od Larryho Murphyho. Na sociální síti se ještě krátce vrátil ke svému víkendovému příspěvku z posilovny, kde se vyfotil s mobilem jiné značky, než kterou ještě donedávna propagoval v reklamách.

A Jágr zvolil zajímavý příměr: „Pro všechny ,, kritiky ,, , co nechápou , že člověk může mít vícero telefonů.......,že ikdyž děláš reklamu na pivo, tak se občas musíš napít vody, jinak by se z tebe stal alkoholik .....:a že když se jednou vyfotíš s jinou ( opice a iPhone ) , tak to neznamená , že jsi přestal milovat tu svojí ( Veronika a Huawei ) :)))" napsal doslova.

Florida klesla v Atlantické divizi na třetí místo za Tampu, na poslední postupové místo, které zatím drží Detroit, má však stále šest bodů náskok. Pantery nyní čekají dva zápasy na kanadském ledě - v Montrealu a Torontu. „Jsem pěkně naštvaný. Takhle přestat bruslit, nakonec ztratit vyhraný zápas. To už se nesmí opakovat," ulevil si trenér Floridy Gerard Gallant.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články