Hlavní obsah

FANTASY: Nejlépe střílejícím obráncem NHL je Burns

Brent Burns prožívá skvělou sezónu. Obránce s vizáží jeskynního muže vsítil v 73 zápasech 26 branek. To je o sedm gólů více než druhý v pořadí Oliver Ekman-Larsson a Mark Giordano. V produktivitě obránců mu uniká pouze fenomenální Erik Karlsson. Které další hráče byste měli zařadit do Fantasy týmu pro 25. kolo Fantasy NHL, které začne dnes přesně s úderem půlnoci?

Kapitánem jsme zvolili Crosbyho

Článek

Joe Pavelski

Žraloci vyhráli čtyři z posledních šesti utkání a nacházejí se na šestém místě v Západní konferenci, které jim momentálně zajištuje postup do play off. San Jose táhne včetně Burnse především dvojice Joe Pavelski a Joe Thornton.

Oba mají hokejisté na svém kontě 70 bodů. Pavelski je s 35 góly s přehledem nejlepším střelcem Žraloků, kteří se v rámci 25. kola Fantasy střetnou s Edmontonem, Dallasem, Los Angeles a Vancouverem.

Sidney Crosby

I při absenci Jevgenije Malkina, který bude kvůli zranění v horní polovině těla mimo hru přibližně dva měsíce, se Tučnákům velmi daří. Kapitán Pittsburghu Sidney Crosby bodoval ve 12 zápasech v řadě. Vstřelil šest gólů a na 14 dalších přihrál.

V kanadském bodování se Crosby nachází na třetím místě za Jamiem Bennem a Patrickem Kanem. Pittsburgh zaujímá páté místo ve Východní konferenci o jeden bod za Jágrovou Floridou.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články