Hlavní obsah

Jágr po porážce vyplísnil novináře: Když tomu nerozumíš, tak to nepiš

Mohli se osamostatnit na čele tabulky Atlantické divize, jenže prohráli s jedním z nejhorších týmů celé NHL, a tak není divu, že hokejisté Floridy nebyli po utkání s Torontem (2:5) v nejlepší náladě. A to ani Jaromír Jágr, jenž se obořil na redaktora, který měl překroutit výrok české legendy po utkání.

Foto: Paul Chiasson, ČTK/AP

Jaromír Jágr se po zápase rozčílil.

Článek

Jágr sice asistoval u vyrovnávací branky na 1:1. Následně byl ale vyloučen, soupeř přesilovku využil a Panteři už jeho cestu za vítězstvím nedokázali zastavit. Slavná „68" zakončila duel s bilancí -1.

„Oni hráli zkrátka lépe. My se musíme dát znovu do kupy, vždy je tu hned další zápas. Není to tak, že bychom byli vyřazeni, jako když se hraje play off. Musíme to hodit za hlavu a myslet už na další utkání," řekl Jágr pro server NHL.com.

Jenže novinář James Mirtle z listu Globe and Mail a kanadské TSN uvedl na twitteru jinou citaci čtyřiačtyřicetiletého veterána. „Byli (Toronto) spíše šťastnější, než lepší. Ale to se stává. Liga je hodně vyrovnaná."

A tyto věty Jágra pořádně naštvaly. „Říkal jsem, že náš tým měl štěstí před dvěma týdny v Torontu. A že je velmi těžké hrát proti dobrému mladému týmu, na který není žádný tlak," čertil se útočník Floridy na sociální síti.

„Když jsi nerozuměl tomu, co jsem říkal, tak to nepiš. Díky," dodal Jágr.

Reklama

Související témata: