Hlavní obsah

Není co slavit, smutnil po dalším hattricku Jágr

NEW YORK

Jaromír Jágr v noci ze středy na čtvrtek předvedl opět jednu ze svých hokejových one-man show. V zápase NHL proti Philadelphii zaznamenal už svůj patnáctý hattrick kariéry, k čemuž mu stačilo pouze pět střel na soupeřovu branku. Bohužel to ale bylo k ničemu, žádný z jeho spoluhráčů už neskóroval a New York Rangers prohráli doma 3:6.

Článek

"Jako tým jsme dnes Jaromíra vůbec nepodrželi," stěžoval si po zápase trenér Rangers Tom Renney. "On dělal všechno, co mohl, aby vyhrál zápas. Jenže za celý klub musím říct, že jsme nechali svého nejlepšího hráče na holičkách," pokračoval Renney, jehož tým právě Philadelphia dohnala v čele pořadí Atlantické divize.

Philadelphii tentokrát skvěle vycházely přesilovky, tu dvojnásobnou v závěru utkání dokonce dokázali využít hned dvakrát. "Nechávali jsme jim moc prostoru před brankou," sypal si popel na hlavu obránce Rangers Michal Rozsíval. "Oslabení nám dnes moc nešla a to asi rozhodlo," dodal český bek.

Je to jako šachy, snad to vyjde příště

S tím souhlasil i Jágr. "V minulých zápasech s Flyers se nám oslabení dařila. Teď se situace obrátila a jejich přesilovky byly pro nás smrtící," řekl český forvard. "Jejich hra byla hodně efektivní. Prostě stříleli na branku a tam vždycky někdo dorazil puk. Všechny jejich branky padly z bezprostřední blízkosti, Henrik (brankář Lundqvist) nikdy nic pořádně neviděl," pokračoval.

Svůj další hattrick v NHL nijak neoslavoval. "Nezabývám se tím, jak hraju já sám. Tohle je týmová hra. Bylo by to hezké, kdyby jsme vyhráli. Takhle ale není co slavit," tvrdil smutně. "Tahle hra je jako šachy, snad na styl hry Philadelphie najdeme odpověď příště," zakončil svou výpověď Jágr.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články