Hlavní obsah

Podle bookmakerů hokejisté Rangers nepostoupí

PRAHA

Hokejisté New Yorku Rangers v čele s českým útočníkem Jaromírem Jágrem podle českých sázkových kanceláří nepostoupí ve Stanleyově poháru ani do druhého kola. Fortuna, Tipsport i Chance pro úvodní dějství vyřazovacích bojů favorizují jejich soupeře New Jersey Devils. Nejmenší šance dávají Jezdcům, kteří na závěr základní části pětkrát za sebou prohráli, bookmakeři Chance.

Článek

Na postup New Jersey vypsali kurz 1,45:1, zatímco na Jágrův tým 2,37:1. Nejvíce hokejistům z Manhattanu věří Tipsport, který na jejich postup vypsal kurz 2,05:1. I u něj je však s kurzem 1,6:1 favoritem New Jersey, kde hraje i český útočník Patrik Eliáš.

I internetová sázková kancelář betandwin favorizuje rudé ďábly. Na postup Devils vypsala kurz 1,38:1. Rangers dokonce odepisuje kurzem 3,10:1.

Kdo postoupí do 2. kola play-off?
Hlasujte v anketě Sport.cz!

Jednoznačný vývoj by podle bookmakerů měla mít série mezi Detroitem a Edmontonem, kterou by měl vyhrát nejlepší tým Západní konference. Na postup Red Wings vypsaly Chance a Fortuna kurzy 1,25:1, Tipsport ještě o pět setin nižší. V Chanci a Tipsportu jsou shodné kurzy jako v případě Detroitu vypsané i na postup Ottawy, která hraje s obhájci trofeje z Tampy Bay.

Naopak největší drama by podle papírových předpokladů mělo být k vidění v zápasech Nashvilleu se San Jose. Sázkové kanceláře se nedokážou shodnout, kdo je v této sérii favoritem. Podle Tipsportu jsou šance vyrovnané, na oba celky stanovil kurz 1,8:1.

Fortuna mírně favorizuje Nashville, kterému bude chybět český gólman Tomáš Vokoun, Chance naopak San Jose vedené vítězem kanadského bodování Joem Thorntonem. V Chanci a Tipsportu jsou vyrovnané kurzy 1,8:1 i na postupujícího ze série mezi Buffalem a Philadelphií, kde Fortuna favorizuje Philadelphii.

Reklama

Související témata: