Hlavní obsah

Oslava, která neměla chybu. Teď se bude nečekaný hrdina NHL chlubit ve škole

Praha

Nešlo o žádný zápis do historie, nešlo ani o zápas slavné NHL, ale radost byla jako při prvním utkání v nejslavnější hokejové lize světa, která byla podtržena gólem. Euforii přitom prožil malý kluk Micha, který dal gól v přestávce zápasu ve Verzion Center, kde Washington hrál s Buffalem. Poklekl na kolena, ruce v pěst, poté k nebesům. Tahle oslava neměla chybu, byla nefalšovaná a upřímná.

Foto: Foto: repro video

Dětská radost, nefalšovaná radost. Tahle patří do NHL.

Článek

Brejk jako od zkušeného střelce, žádná zbrklost, naznačení tělem a nemýlil se. Poté v něm propukla čirá radost. Šlo o jeho první gól v tomto hokejovém chrámu.

Vše se odehrálo během první přestávky, kdy se proti sobě postavily výběry malých kluků. Micha tak zaujal, že byl vybrán i k pozápasovému rozhovoru, kde samozřejmě přiznal, že je šťastný. Také řekl, že jeho oblíbeným hráčem je ruský snajpr Alexandr Ovečkin, který je známý svojí střeleckou potencí.

A co řekne Micha po zápase ve škole spolužákům? „Že jsem včera dal první gól na stadiónu Caps a byl jsem v televizi," rozesmál diváky v aréně a odešel s potleskem.

Reklama

Související témata: