Hlavní obsah

Nedám! Holčička úporně bránila dres Crosbyho. Hvězda budí emoce na všechny strany

Tohle video je plné pláče a dětského vzdoru, ale vzbuzuje úsměv. I stránky NHL jej zaznamenaly. Malé holčičce se dostal do rukou dres hvězdného Sidneyho Crosbyho a okamžitě se do něj zamilovala, byť jen stěží může vyhodnotit, jak fanouškovsky cenný poklad se jí dostal do rukou.

Foto: Charles Leclaire, Reuters

Hvězda Pittsburghu Sidney Crosby (87) se raduje z gólu proti Dallasu.

Článek

Fanoušek Pittsburghu Cory Hill a jeho žena natočili video, které může pobavit. Holčička jakoby ve svém útlém věku tušila, že jmenovka skrývá vskutku něco mimořádného.

Kapitán hokejistů Pittsburghu září i v této sezóně, je zatím nejlepším střelcem soutěže (se 17 zásahy společně s Lainem).

Dítě spustilo pořádný povyk, když jej manželé chtěli o dres připravit. Crosby ale budí v poslední době i jiné emoce. To třeba když fanouškovi, který dlouhodobě bojuje s rakovinou, umožnil vstup do šatny Penguins.

„Nejlepší věc je přinášet lidem příjemné zážitky a radost. O to jde, snad se to povedlo i v tomhle případě," poznamenal Crosby, zatímco čtyřiadvacetiletý Grant Chupinka se s rodiči mohl rozplývat ze vstřícnosti hvězdy Pittsburghu.

Reklama

Související témata: