Hlavní obsah

Ovečkin si svatbu užil až po roce. Tančil s Nastěnkou, pak polonahý křepčil a zpíval

Moskva

Ženil se víceméně tajně a ve spěchu už v létě minulého roku, opravdovou veselku si Alexandr Ovečkin užil s plnou parádou za přítomnosti některých spoluhráčů z NHL i řady ruských celebrit až teď. V Moskvě to slavný hokejista pořádně rozjel.

Ovečkinova svatba

 
Článek

Před rokem se objevilo jen sporé oznámení na sítích, k tomu pár fotografií. „Jsme svoji," hlásili tehdy novomanželé. Na jedné straně hvězda NHL a kapitán Washingtonu Capitals, na druhé modelka Nastasja Šubská.

Až letos došlo na oslavu životního kroku. V Barvikha Luxury Village, místě předurčeném pro podobné příležitosti, se odehrávala slavnost za účasti Ovečkinových spoluhráčů, současných i bývalých. Dorazil také hvězdný Ilja Kovalčuk.

Datum oslavy - 8. července - nebylo zvoleno tak úplně náhodou. Je to svátek v Rusku známý jako Den rodiny, lásky a věrnosti. Roli možná sehrála i osmička, kterou Ovečkin nosí na dresu Capitals.

Jednatřicetiletý hokejista byl před časem zasnouben s tenistkou Marií Kirilenkovou, ale vztah se rozpadl. Svoji nynější, o osm let mladší partnerku, dceru herečky a režisérky Věry Glagolevové a ruského byznysmana a stavitele lodí Kirila Šubského, letmo potkal už v roce 2008. Později si ji už jako modelku našel na Instagramu.

 

Most beautiful couple and the wedding in the world 🌎 Alex @aleksandrovechkinofficial and Nastya @nastyashubskaya ❤️

Příspěvek sdílený Yana Rudkovskaya (@rudkovskayaofficial),Čec 8, 2017 v 7:59 PDT

Veselka začala venku, svatebčany poněkud obtěžoval déšť, další část už se ale odehrávala vevnitř. S milovanou Nastěnkou Ovečkin vše odstartoval decentním tancem.

 

Это воистину Любовь .Этот год богат на роскошные свадьбы ❤️Российский профессиональный хоккеист Александр Овечкин @aleksandrovechkinofficial и @nastyashubskaya Настасья Шубская модель, актриса ,а также дочь знаменитой Веры Глаголевой , наконец отпраздновали свадьбу ,отмечу ,что ребят лично поздравил президент России Владимир Путин , вот как😻👑🙏🏻кстати в браке ребята с 2016 года , а потрясающее торжество состоялось сегодня в @barvikhaconcerthall ,на котором собрались родные ,близкие друзья ,среди которых много российских звёзд , например данное видео от @rudkovskayaofficial 😘 This is Love ❤️Russian professional hockey player Alexander Ovechkin @aleksandrovechkinofficial and @nastyashubskaya Nastasya Shubskaya model, actress, and also the daughter of the famous Vera Glagoleva, finally celebrated the wedding, by the way the guys have been married since 2016, and an amazing celebration was held today at @barvikhaconcerthall , video @rudkovskayaofficial

Příspěvek sdílený WB (Russia) (@wedding_bridelux),Čec 8, 2017 v 1:52 PDT

Slavnost se ale nakonec dostala do pořádných obrátek, jak ukazuje video. Do půli těla vysvlečený ženich mimo jiné křepčil na podiu a halekal hit legendární skupiny Boney M na ruské téma - Rasputin.

Reklama

Související témata: