Hlavní obsah

Skončí ticho kolem Jágra? Legendu údajně viděli na letišti v Ottawě

Praha

Nemůže si být ničím jistý, je pod drobnohledem. I když mu je pětačtyřicet let, hokejista Jaromír Jágr fanoušky stále zajímá. Údajně byl spatřen na letišti v Ottawě. Tuto informaci zveřejnila na twitteru osoba pod jménem Djugarden. „Právě jsem dostal na snapchat od kamaráda obrázek s Jaromírem Jágrem na letišti v Ottawě. Zajímavé.“

Foto: Sport.cz

Jaromír Jágr hrál v minulé sezóně za Floridu, kde skončí pro příští rok?

Článek

Pravda, nemožné, výmysl, legrace? Možné je všechno. Z Floridy, kde český útočník naposledy hrál, to je do Ottawy téměř 2400 kilometrů. Pokud by opravdu letěl Jágr na sever, nebylo by to patrně jen za nákupy.

Informaci o Jágrově pohybu přebral i server senshot.com, který se vyjadřuje velmi zdrženlivě - nespolehlivé, pravděpodobně falešné, ale současně jde o variantu, která se už v médiích objevila, tedy spojení Senátorů z Ottawy s Jágrem.

Jágr v minulé sezóně odehrál v základní části všech 82 zápasů a připsal si 46 bodů. A sbírání bodů patří mezi slabší stránky Senátorů. Český forvard nemá už takovou rychlost, ale má jiné přednosti. Kam přišel, byl chválen, navíc v Kanadě nikdy za svoji dlouhou kariéru nehrál, proč si to nedat nyní. A hlavně jako pravé křídlo by se Senátorům mohl hodit. Navíc krátký kontrakt může vyhovovat oběma stranám. Celkově je více výhod pro tento kontrakt, otázkou je, zda se tak stane.

Podle sázkových kanceláří zůstane kladenský odchovanec v NHL i pro příští ročník. Probleskly informace, že zájem mají kluby z KHL, eventualitou je návrat také domů, Rytíři z Kladna by nebyli určitě proti, kdyby se jim vrátil majitel a nazul brusle.

"Jsem si jistý, že si něco najde. Hrál totiž opravdu dobře a myslím, že bude mít přínos pro jakýkoliv tým, který jej získá," řekl před týdnem v rozhovoru pro nhl.com čtyřiadvacetiletý Američan Bjugstad, který s Jágrem na Floridě hrál.

Bude Jaromír Jágr hrát příští sezónu za Ottawu?
Ano
45,7 %
Ne
10,9 %
Vybere si jiný klub v NHL
33,8 %
Vrátí se do Evropy
9,6 %
Celkem hlasovalo 8466 čtenářů.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články