Hlavní obsah

Hudler je před podpisem roční smlouvy s Detroitem

DETROIT

Český hokejový útočník Jiří Hudler uzavřel podle detroitského tisku novou roční smlouvu s Detroitem Red Wings na 525 tisíc dolarů. Dvaadvacetiletý vsetínský odchovanec ale v rozhovoru pro televizi Prima uvedl, že kontrakt ještě nepodepsal. Smlouva by prý mohla být uzavřena v nejbližších dnech.

Foto: oficiální stránky Detroit Red Wings

DEFAULT TITLE

Článek

V uplynulém ročníku odehrál Hudler za Red Wings jen čtyři zápasy, ale s 96 body skončil v dresu farmy Grand Rapids třetí v kanadském bodování základní části nižší AHL. Hudler má údajně nabídky i od týmů z Ruska a Švýcarska.

Detroit prodloužil smlouvu s dalším forvardem Darrylem Bootlandem a uzavřel kontrakt i s útočníkem Krystoferem Kolanosem. Vedení Red Wings čeká nadále na vyjádření jednačtyřicetiletého gólmana Eda Belfoura, jestli akceptuje nabídku na kontrakt na něco málo přes půl milionu dolarů se zajímavými bonusy. Naopak o českého veterána Dominika Haška prý přestal mít Detroit zájem.

Hudlera si vybral Detroit v roce 2002 v druhém kole draftu jako celkově 58. v pořadí. Do zámoří odešel český hokejista v roce 2003 ze Vsetína po hostování v ruské Kazani a v první sezoně dostal v prvním týmu příležitost v 12 utkáních a zaznamenal tři body. Působil převážně na farmě v Grand Rapids stejně jako v nadcházejících dvou sezonách.

Reklama

Související témata: